• Home
  • Nieuws
  • True Colors Nunspeet gaat verder als stichting

True Colors Nunspeet gaat verder als stichting

True Colors Nunspeet is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een volwassen en volwaardige organisatie. Daarom zet True Colors de volgende stap: op vrijdag 16 juni wordt bij de notaris stichting True Colors Nunspeet opgericht. Voorzitter Gerrit van der Poll: “Iedereen moet zichzelf kunnen en mogen zijn in Nunspeet, dat is ons uitgangspunt. Daar gaan en staan we voor. Als stichting kunnen we nog meer betekenen voor alle LHBTIQA+-ers in Nunspeet!”.

De komende tijd zal True Colors Nunspeet de activiteiten dan ook verder uitbreiden, mede dankzij een subsidie van het Van den Broek Lohman Fonds. Denk bijvoorbeeld aan de Pride Nunspeet, Coming Out Day en Transgender Gedenkdag. Daarnaast organiseert True Colors iedere eerste dinsdag van de maand het succesvolle True Colors Café in dorpsherberg De Roskam. Gerrit van der Poll: “Er is binnen de gemeente Nunspeet nog veel werk te verzetten. Om de discussie maar voor te zijn: we willen niemand iets opleggen of overtuigen. We willen alleen dat iedereen zichzelf kan zijn in de gemeente Nunspeet. Daar kan niemand op tegen zijn, toch?”.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Gerrit van der Poll (voorzitter), Kevin Kromhout (secretaris), Marc Schrama (penningmeester), Geertje Zoet en Sam Ponsteen (algemene bestuursleden). Als stichting zonder winstoogmerk kunnen we uw financiële hulp kunnen of vrijwillige inzet goed gebruiken. Heeft u interesse ons te ondersteunen, vul dan alvast dit formulier in, dan nemen we contact met u op.

Kijk voor alle activiteiten van de Pride Nunspeet op www.truecolorsnunspeet.nl. Het eerstvolgende True Colors Cafe is op dinsdag 4 juli. We zien je graag!

DELEN

Leave a Reply

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750

Vrijwilliger worden bij True Colors Nunspeet? Lees meer
+ +