• Home
  • Nieuws
  • Primeur: voor het eerst Pride in Nunspeet

Primeur: voor het eerst Pride in Nunspeet

Een primeur voor de gemeente Nunspeet: voor het eerst wordt dit jaar de Pride Nunspeet georganiseerd! True Colors organiseert tijdens de pride-maand (in juni) allerlei activiteiten onder de naam ‘Pride Nunspeet’.

We trappen de pride-maand af met het ophangen van de pridevlag op zaterdag 3 juni. We roepen daarom de gemeente, alle inwoners, bedrijven en (sport)verenigingen op de pridevlag op te hangen. Deze vlaggen zijn gratis te lenen bij True Colors Nunspeet.

Op dinsdag 6 juni wordt de Pride Nunspeet officieel geopend in Dorpsherberg de Roskam door Heleen Rompelman, voorzitter COC Zwolle. Iedereen is uiteraard welkom bij deze opening. We roepen met name de politiek in Nunspeet op om langs te komen. Dit zou een enorme steun zijn voor alle LHBTIQA+-ers in Nunspeet! Verder organiseren we op 6 juni de Pride Pubquiz in de Roskam. Win jij de hoofdprijs?

True Colors is op donderdag 8 juni aanwezig op de Markt in Nunspeet om te flyeren en het gesprek aan te gaan. Pride-maand is namelijk niet alleen een feestmaand, het is ook een maand van bewustwording.

Kom op zaterdag 17 juni je tekenskills laten zien tijdens de Pride Stoepkrijt! True Colors is aanwezig met een inforrmatiekraam en je kunt los gaan met ons regenboogstoepkrijt. Locatie: ingang gemeentehuis. Deze activiteit is onder voorbehoud, wij zijn nog in afwachting van de vergunning.

We sluiten de Pride Nunspeet af met spectaculaire DragBingo op vrijdag 30 juni met dragqueen V E N O M! Geen saaie bingo dus, maar een avond vol glitter en glamour. Details volgen, dus houd deze website in de gaten.

We gaan er een fantastische en gezellige maand van maken. We vieren de liefde en we vieren dat we onszelf mogen en kunnen zijn. Als je meer informatie wilt, dan kun je altijd een e-mail sturen naar truecolorsnunspeet@gmail.com. Ook als je een pridevlag wilt lenen. We zien je graag in juni terug bij onze activiteiten!

Foto en coverbeeld: dragqueen V E N O M, fotografie Nicolas Caron

DELEN

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750

Vrijwilliger worden bij True Colors Nunspeet? Lees meer
+ +