True Colors Café dinsdag 3 oktober

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert stichting True Colors Nunspeet het True Colors Café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 3 oktober van 20.30 tot 22.30 uur. Alle LHBTIQA+-ers van Nunspeet verdienen namelijk een veilige en leuke plek om elkaar te ontmoeten!


Iedereen moet namelijk kunnen zijn wie hij, zij of hen is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Alleen kan dat soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het True Colors Café. Het café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig. Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True Colors opnemen via onze website www.truecolorsnunspeet.nl/contact. We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk.


We zien graag 3 oktober in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Daarnaast kun je je op www.truecolorsnunspeet.nl altijd aanmelden voor de True Colors Whatsappgroep. De groepsapp is bedoeld voor LHBTIQA+-jongeren t/m 27 jaar die in Nunspeet wonen. In deze groepsapp kun je op een veilige en leuke manier met andere jongeren appen. Kijk voor alle activiteiten en bijbehorende data op onze website.

DELEN

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750