LHBTIQA+-café op dinsdag 7 mei

True Colors Nunspeet zoekt enthousiaste vrijwilligers!

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseert stichting True Colors Nunspeet het LHBTIQA+-café in dorpsherberg De Roskam in Nunspeet. Dit keer op dinsdag 7 mei van 20.30 tot 22.30 uur. Kom gezellig langs en neem je vrienden en vriendinnen mee! We zoeken daarnaast nog enthousiaste vrijwilligers, onder andere voor de feestcommissie.

Iedereen moet namelijk kunnen zijn wie hij, zij of hen is. Of je nu lesbisch, homo, bi, transgender, intersekse, queer of alles wat er tussenin zit bent. Alleen kan dat soms moeilijk zijn in Nunspeet. Daarom organiseert True Colors maandelijks het True Colors Café. Het café is een veilige omgeving om met elkaar te praten, vragen te stellen of gezellig te kletsen. Je kunt gewoon binnenlopen bij De Roskam, aanmelden is niet nodig en toegang is uiteraard gratis (je betaalt alleen je eigen drankjes).

Vind je het spannend of eng om zo maar binnen te lopen? Je kunt ook contact met True Colors opnemen via onze website. We beantwoorden je vragen graag, uiteraard vertrouwelijk. Op de website vind je ook adressen van organisaties die jou meer informatie kunnen geven en met wie je eventueel kunt praten, als je daar behoefte aan hebt.

We zien je graag dinsdag 7 mei in de Roskam! Iedereen is welkom, ook je vrienden. Daarnaast kun je je op www.truecolorsnunspeet.nl altijd aanmelden voor de True Colors Whatsappgroep. De groepsapp is bedoeld voor LHBTIQA+-jongeren t/m 27 jaar die in Nunspeet wonen. In deze groepsapp kun je op een veilige en leuke manier met andere jongeren appen.

Tot slot. Een organisatie als True Colors Nunspeet kan niet zonder vrijwilligers. Voor onder andere de feestcommissie zoeken we bijvoorbeeld nog enthousiaste vrijwilligers. Lijkt jou het leuk om een bijdrage te leveren aan de acceptatie van de LHBTIQA+-community in Nunspeet en omgeving? Ga dan snel naar www.truecolorsnunspeet.nl/vrijwilliger en meld je vrijblijvend aan!

DELEN

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750

Vrijwilliger worden bij True Colors Nunspeet? Lees meer
+ +