Opening Pride Nunspeet op 6 juni

Heleen Rompelman, voorzitter COC Zwolle, zal op dinsdagavond om 20.30 uur de Pride Nunspeet officieel openen in dorpsherberg de Roskam. Aansluitend er is een Pride Pubquiz. Het is voor het eerst dat er in Nunspeet een Pride wordt georganiseerd. De hele maand juni organiseert True Colors Nunspeet allerlei activiteiten en evenementen in het kader van de Pridemaand.

“Een Pride in Nunspeet, kan dat?”, was een reactie die vaak voorbij kwam. En ja, een Pride in Nunspeet kan! En niet omdat het moet, maar omdat we als True Colors geloven dat iedereen zichzelf moeten kunnen en durven zijn. Ook in de gemeente Nunspeet. We willen als True Colors niemand iets opleggen, we hopen met de Pride Nunspeet jong en oud te informeren en te inspireren. Je mag zijn wie je bent, je moet kunnen zijn wie je bent.

Is dat altijd makkelijk in de gemeente Nunspeet? Nee. Is dat de reden dat True Colors is opgericht? Ja. En ook True Colors krijgt er op social media vaak flink van langs. Maar dat maakt ons alleen maar strijd- en weerbaarder. Ook om die reden organiseren we de Pride Nunspeet.

De Pride Nunspeet staat in het teken van verbinding en de dialoog zoeken met elkaar. We dringen niks op, we gaan het gesprek aan. Op dinsdagavond wordt de Pride Nunspeet officieel geopend. Een feestelijk moment, een bijzonder moment. Voor het eerst in Nunspeet. We vieren de liefde en we vieren dat we onszelf mogen zijn. Het is een begin. Dat betekent niet dat we er al zijn, maar we zijn wel onderweg.

Juni is Pridemaand, nu ook in Nunspeet.

DELEN

Leave a Reply

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750