Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

True Colors Café – Pink Piet en Slay Sint komen op bezoek!

5 december 2023 @ 20:30 - 22:30

Gratis

Wie had kunnen dromen, dat Pink Piet en Slay Sint, naar het True Colors Cafe zouden komen! En toch gaat het echt gebeuren, natuurlijk in allerlei regenboogkleuren. En misschien hier en daar wat hysterische veren, want voor Sint en Piet is iedereen gelijk, daar kunnen sommige mensen nog wat van leren.

Sint en Piet moesten wel even denken, konden ze de hele regenboogfamilie wel een cadeautje schenken? En was iedereen wel even braaf geweest, of hadden sommige net iets te veel gefeest? Het grote, roze boek was erg inclusief, dat maakte de Sint erg creatief. Een pakje hier, een pakje daar, iedereen hoort erbij, niks is raar.

Het feestje van Sint en Piet is heel divers, van Britney tot Wham!, draaien ze pakjesavond in dorpsherberg De Roskam. Iedereen is welkom, en wel hierom: je mag zijn wie je bent, ook al voel je je misschien niet gekend. Je bent mooi in iedere vorm, er is geen norm. Jij bent een parel, een rolmodel. Dus weet dat er mensen zijn die in je geloven, wil je dat aan jezelf beloven?

Laat je daarom op pakjesavond zien en horen, dat zou Sint en Piet erg bekoren. Roze pakjesavond in de Roskam begint om half negen, als Pink Piet tenminste op tijd klaar is met de schoorsteen vegen. Je kan helemaal gratis naar binnen, je hoeft alleen je eigen drankjes te pinnen. Tot 5 december in de Roskam, we gaan er een feestje van maken, bam!

Voor meer informatie kun je ook even op www.truecolorsnunspeet.nl gluren, en als je wil, ons daar een berichtje sturen.

Iedereen is van harte welkom. Er zijn wel een paar huisregels:

  • Iedereen is welkom, er is geen leeftijdsgrens.
  • Het café is gratis, de drankjes moet je wel zelf betalen. Alcohol uiteraard alleen 18+.
  • Het True Colors Café is een veilige plek voor iedereen. Ongewenst gedrag wordt niet getolereerd. Wij hanteren een zero tolerance beleid.
  • Geniet, maar drink met mate.
  • Houd rekening met elkaar en zorg ervoor dat iedereen zich veilig en prettig voelt.
  • De organisatie behoudt zich het recht voor mensen te weigeren die zich niet aan de huisregels houden of hebben gehouden.

De organisatie is altijd aanwezig tijdens het café. Voel je je onverhoopt toch niet veilig? Geef dit dan direct aan, dan kan er actie ondernomen worden.

Gegevens

Datum:
5 december 2023
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
Gratis
Evenement Tags:

Organisator

True Colors Nunspeet

Locatie

De Roskam, Nunspeet
Dorpsstraat 5
Nunspeet, 8071 BW Nederland

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze activiteiten.

You have been successfully Subscribed! Ops! Something went wrong, please try again.

Contactinformatie

(C) Stichting True Colors Nunspeet | KVK-nummer 89433750

Vrijwilliger worden bij True Colors Nunspeet? Lees meer
+ +